Препоръчвам Lipibor за здравословни нива на холестерола

Д-р Надежда Лакова, 30 ДКЦ-София

Холестеролът в малки количества е необходим за доброто здраве. Ако нивата на холестерол в кръвта се задържат високи дълго време, това води до образуване на плаки в артериалните стени, стеснявайки кръвоносните съдове. Налице е високо кръвно налягане и редица рискове за здравето – инфаркт, инсулт и др.

В практиката си при повишени нива на холестерола от години използвам Lipibor – природна комбинация за здравословни нива на холестерола.

Lipibor е научно разработен с цел понижаване на холестерола в кръвта.
Всяка съставка играе важна роля за регулиране на холестерола и заедно имат взаимно усилващ се ефект. Lipibor съдържа:

  • Policosanol (Поликозанол) – 10mg
  • Niacin (Ниацин) – 10mg
  • Beta-glucan (Бета-глюкан) – 300mg

Policosanol блокира синтезата на холестерол в организма. Niacin понижава ефективно общия холестерол, «лошия холестерол – LDL и триглицеридните нива, а в същото време повишава нивата на „добрия” холестерол – HDL. Beta Glucan повишава ефективността на “добрия” холестерол.

Тройната комбинация Lipibor има цялостен ефект върху мастния профил, тъй като оказва влияние върху всички негови фракции. Резултатът е понижаване на общия холестерол, «лошия холестерол» и триглицеридите, а в същото време повишава «добрия холестерол».
В допълнение, Lipibor е и антиагрегант.

Lipibor се приема по 1 капсула вечер при гранични стойности на холестерола. 2 капсули се препоръчват при по-високи стойности, като се разпределят 1 капсула обед и 1 вечер.

Lipibor има положителен ефект върху контрола на холестерола още през първите 6-8 седмици употреба. Ефектът може да настъпи до 12 седмици. Продължителната употреба повишава резултатността от лечението.

Lipibor се отличава с това, че е лесен за прилагане – веднъж дневно, ефективен както лекарство, напълно безопасен – няма странични ефекти върху мускулите и чернодробната функция, може да бъде употребяван от диабетици, възрастни и хора с понижена чернодробна функция.

borola
guest
1 Коментар
Най-нови
Най-стари Най-оценени
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
Виолета Пенова Христова
Виолета Пенова Христова
17.12.2015 14:30

Д-р Лакова след като прочетох вашия коментар и препоръки относно продукта Липибор, съм решена да го пробвам. За целта се нуждая от лекар който да следи резултатите от прилагането. Не съм капризна, но преди 5 години бях оперирана от карцином на щитовидната жлеза- цялата е отстранена с две последователни операции и последвала радиойод аблация.От тогава холестрола ми е завишен и много напълнях. не съм и суетна, но качеството на живота ми се влоши. Не занам дали вие бихте се съгласили да ме консултирате. Имам Ви доверие защото преди време на един 30 декември не можех да дишам, а моята лична… Повече »

1
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
()
x