Липибор

Всяка капсула Липибор® съдържа висококачествени стандартизирани екстракти на Policosanol (Поликозанол), Niacin (Ниацин) и Beta-glucan (Бета-глюкан).
Всяка съставка поотделно играе важна роля за регулиране на холестерола. Трите заедно се допълват и имат взаимно усилващ ефект. Липибор® има благоприятно действие върху понижаването на общия холестерол, LDL и VLDL, като в същото време повишава HDL. Липибор® е тромбоцитен антиагрегант и имуномодулатор.

Липибор® се прилага като помощно средство при промяна на храненето и начина на живот, с цел намаляване повишените нива на холестерола. Понижавайки LDL и повишавайки HDL, Липибор® предпазва от развитие на атеросклероза. Неговият най-силен ефект е повишаването на добрия холестерол (HDL). Липибор® понижава тромбоцитната агрегация, както при здрави, така и при хора с висок холестерол, което е от полза за пациенти, страдащи от ‘claudicatio intermittens’.

Липибор® се дозира по 1 капсула по време на вечеря или преди лягане, тъй като синтеза на холестерола е повишен през нощта. Липибор® има положителен ефект върху контрола на холестерола 6-8 до 12 седмици след началото на приема. При необходимост дозата може да се увеличи до 2 капусли дневно, по 1 обед и вечер. При нива на холестерола от 5.17 – 6.20 mmol/l, по 1 капсула дневно; при ниво на холестерола по-високо от 6.20 mmol/l – 2 пъти по 1 капсулa дневно.

Липибор® има синергичен ефект с други препарати, понижаващи холестерола (статини, фибрати). Потенцира антиагрегантното действие на аспирина. Напълно безопасен е и не притежава странични ефекти. Може да се приема от диабетици, хора на преклонна възраст и болни с понижена чернодробна функция. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене.

2
Коментари

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментари
0 Последователи
 
Най-популярен коментар
Гореща тема
2 Автори на коментари
Екип Липиборлатинка младенова Автори на последните коментари
най-нови най-стари най-популярни
латинка младенова
Гост
латинка младенова

след като засилва действието на аспирина,може ли да се приема и ацетизал кардио

Екип Липибор
Админ
Екип Липибор

Здравейте, Липибор е съвместим с Ацетизал Кардио.
Според нивото на холестерола, Липибор се приема по 1-2 капсули следобед и вечер ако дозата е 2 капсули и само вечер ако дозата е 1 капсула.
Приемайте Липибор до постигане на здравословни нива на холестерола.

Успех!